SKIDS & FRAMES

Wolthuis bouwt een breed scala aan skids en frames in eigen werkplaats. Wij kunnen ook het ontwerp van uw skid of frame verzorgen.

Neem contact met ons op

SKIDS EN FRAMES

U geeft aan wat uw wensen zijn, wij gaan aan de slag.

  • Enkele stuks of grotere series
  • Geheel gecertificeerd of alleen de basis
  • Robuust of bescheiden
  • 3D teken en/of berekenwerk, of slechts een schets

Het totaalpakket onder één dak

Machinefabriek Wolthuis kan voor u het gehele proces van het ontwerp, tot de bouw van uw skid of frame volledig realiseren in eigen beheer. Onder een skid verstaan wij het vervaardigen van een frame uit materiaal van staal, rvs of aluminium. Wenst u hier een drukvat bij en een passend leidingwerksysteem vervaardigd uit staal, rvs of hoger gelegeerde materiaalsoorten zoals Duplex of Super Duplex, dan verzorgen wij dit ook voor u. Wilt u graag een turn key oplossing? Dan bouwen wij het skid tot één geheel samen, met alle gewenste appendages en leveren wij het geheel afgeperst af. Verder kunt u als mogelijke opties denken aan een ITP (Inspectie en Test Plan), laskwalificaties, materiaal attesten, NDT-onderzoek en een drop test.

Montage op locatie

Wenst u de meest uitgebreide service? Onze gespecialiseerde monteurs installeren het skid op iedere, door u gewenste locatie. Wenst u alleen de componenten toegeleverd te krijgen en de eindmontage zelf te verrichten dan is dit ook geen enkel probleem. Inclusief of exclusief keur, afhankelijk van uw specifieke wensen. U bepaalt!

OVERZICHT VAN ONZE PROJECTEN IN FRAMES & SKIDS