DNV

Wolthuis kan ontwerpen, bouwen en testen volgens DNV.

Neem contact met ons op
filter skids high flow

DNV

Gecertificeerde frames volgens DNV keur (EN ISO 10855) fabriceren is één van de specialiteiten van Machinefabriek Wolthuis. Het ontwerpen, begeleiden en produceren hiervan kent voor ons geen geheimen. Wij ontwerpen en fabriceren het frame specifiek naar uw wens en zorgen dat deze voldoet aan de eisen gesteld binnen de norm (bv. DNV 2.7-1 / DNV 2.7-3), aangevuld met een berekening van het ontwerp. De DAD-aanvraag (Design Appraisal Document) dienen wij direct voor u in en wij leveren u de juiste documentatie zodat u naar het certificatieproces geen verder omkijken meer heeft!

Uiteraard zijn er vele verschillende keuringsmethoden mogelijk. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Specifieke kennis en faciliteiten

Jarenlange ervaring in het fabriceren van gecertificeerde frames, het opstellen van een juiste ITP en onze goede contacten met de DNV of Lloyd’s inspecteur zorgen ervoor dat we niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. In onze fabriek hebben wij de faciliteiten in huis om te kunnen herwaarmerken, MPI en/of Loadtesten te verrichten en een drop test uit te voeren.

Of u nu een enkel of meerdere frames wilt laten produceren, grote series, kleine frames of een groot frame van 20 ton, Machinefabriek Wolthuis bouwt het voor u.

 

OVERZICHT VAN ONZE DNV GECERTIFICEERDE PROJECTEN