FABRICAGE OP MAAT

Machinefabriek Wolthuis kan vanaf tekening fabriceren.

Ouderwets Vakmanschap met moderne machines.

Neem contact met ons op
Frezen jet mill waaier

FABRICAGE OP MAAT

 

Machinefabriek Wolthuis beschikt over een modern machinepark en een verspaning- en constructieafdeling. Wij bieden een grote nauwkeurigheid in het verspanen van half- en heelfabrikaat (onderdelen). Dankzij het veelzijdige machinepark kunnen wij zowel ferro als non-ferro verspanen. Zo ontwikkelde wij voor verschillende bedrijven (offshore, voedingsmiddelenindustrie en fijnemechanica) producten naar tevredenheid van onze klanten. Door ons sterke machinepark hebben wij de mogelijkheid om zeer snel te kunnen leveren.

Het machinepark heeft een uitgebreide verscheidenheid aan machines. Waaronder meerdere soorten draai- en freesbanken. Wij kunnen draaien tot een diameter van Ø2200mm over een lengte van 3000mm. En frezen tot 10000x1500x2500mm. Onze cnc draaibank en freesbank zijn heel geschikt voor zowel kleine series als middelgrote series.

Wolthuis Machinefabriek is gespecialiseerd in plaatwerk en constructiewerk. Onze werkplaats is ingericht om diverse bewerkingen te realiseren waaronder lassen, knippen, walsen en buig- en zetwerk. Wij bouwen zowel lichte als zware constructies, varierend van eenvoudige,  tot zeer complexe constructies. Onze engineeringsafdeling denkt graag met u mee.

Onze kennis, ervaring en bewerkingsmogelijkheden stellen ons in staat om een toonaangevende fabrikant te zijn met de mogelijkheid om aan uw specificaties te voldoen aan de hoogste kwaliteit van vakmanschap. Door jarenlange ervaring is ons team in staat om aan al uw behoeften op het gebied van metaalproductie te voldoen.

OVERZICHT VAN ONZE PROJECTEN OP MAAT